Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 066 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,98 g |
Tuky | 1,67 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,30 g |
Postup přípravy
Podáváme se šťouchanými brambory se škvarky.
Zveřejněno 23. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selská zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6ln
Moje poznámka
Selská zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6ln
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 15 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 33 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 11 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 11 hodinami
Krenex
dragomirac před 13 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 13 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 13 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 14 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 14 hodinami
Tématické fráze:
bílá zelnice,
zelnice se štouchanými brambory,
zelnice z kysaného zelí,
zelnice bílá,
zelnice bílá z čerstvého zelí,
zelnice s bramborem,
zelnice bílá z kysaného zelí,
zelnice s uzeným,
zelnice se smetanou,
prava zelnice,
zelnice se šťouchaným bramborem,
bílá zelnice recept,
zelnice omáčka,
bílá zelnice z kyselého zelí,
bílá zelnice se štouchanými brambory,
zelnice z kyselého zelí bílá,
zelnice-recept,
recepty-zelnice,
staré české recepty,
bila zelnice se stouchanym bramborem
Suroviny:
zelí bílé,
cibule,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
ocet,
cukr,
kmín celý,
smetana zakysaná
Komentáře (20)
Zelnice je veľmi, veľmi chutná! Dala som len smotanu na varenie, ale boli aj tie zemiaky so škvarkami. Ďakujem za recept a teším sa na ďalšie recepty zo starých čias. Mám veľmi rada jednoduchú, starú klasiku a niektoré staré české jedlá sú pre mňa úplne neznáme.
A za recept určitě bodík.
Vašku a ako k tomu podávaš tie škvarky ? Nejako sa upravujú ?