Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosovotvarohový koláč s brusinkami

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

k.radulka k.radulka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 8 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 572 kJ /
2 766 kcal
Bílkoviny84,30 g
Tuky101,72 g
Vláknina37,85 g
Cholesterol 449 mg
Sodík 315 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy359,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny na těsto zpracujeme a dáme odležet 30 minut do lednice. Krok 2: Mouku, když bude těsto řídké, ještě přidejte, ono někdy dávám 350 g a někdy i víc, záleží na tvarohu. Suroviny na náplň smíchat. Krok 3: Do formy na koláč dáme rozválený plát těsta z 3/4 dávky. Naplníme náplní a zbytkem těsta rozváleného v plát přiklopíme, utěsníme okraje a propícháme vršek. Krok 4: Potřeme žloutkem a dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C dorůžova.

Zveřejněno 7. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X7kl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X7kl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vypadá to dobře a není to tak náročné na čas:yes:

Kamilo ta forma má 20 cm je malá

Tvaroh a kokos:-*krásná kombinace:-p+5:yes:

Vypadá to krásně, líbí se mi tolik tvarohu v těstě i v náplni (mám pak pocit, že je to vlastně dietní :-D Můžu se zeptat, jaký asi průměr má ta (mimochodem moc pěkná) forma? Zdá se mi ta náplň fajnově vysoká, ale jen z jednoho tvarohu-jak to? Děkuju!

kdy? no ted, aby bylo ke kávičce. Ted ještě nádobí a pohrát si s dětma, no a:-p za hodinku příjdou klientky na kosmetiku ke mě do salonu, jooo já se nenudím, makačka i na mateřské.

To se mi líbí ;-) +1.bod:yes:

chocolate 7. 3. 2011 14:52
Tééda, ty jedeš.Kdy to všechno stíháš?
Šikula a koláč jistě výborný:yes:.

Tématické fráze:
koláč s tvarohem a brusinkami, koplace, jablešný řez, kolac s jablky a brusinkama, fit tvaroznik, borůvkový koláč recept fit, dietni recepty z kokosu a tvarohu, kokosový koláš, brusinkové recepty, kolac s kokosovym likerem, koláč s brusinkami a tvarohem, banánovo kokosový tvarožník, koláč šikula, moučníky z brusinkami, brusinkový koláč recept, tvarohový koláč s brusdinkami, brusinkový koláč tvaroh, kokosovotvarohovy kolac strouhany, kopláče s brusinkama, kdy je tvarohova napln ridka

Suroviny:
smetana ke šlehání, tvaroh, mouka hladká, tvaroh, vejce, kokos strouhaný, brusinky sušené, zavařenina rybízová, žloutek

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu