Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 617 kJ / 1 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,56 g |
| Tuky | 17,10 g |
| Vláknina | 33,90 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 274 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 235,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso 1 den dopředu naklepeme, osolíme, opepříme a necháme uležet. Na pánev dáme vrstvu bramborového těsta, pak položíme maso a přikryjeme další vrstvou bramborového těsta. Vrstev může být libovolný počet. Pečeme asi 1 hodinu.
Zveřejněno 20. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prokládaný bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2W4
Moje poznámka
Prokládaný bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2W4
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborák ondraš,
kuřecí řízek v bramboráku,
bramborák v troubě,
bramborák recept,
ondráš bramborák,
kuřecí ondráš,
ondráš v troubě,
řízky v bramborovém těstě,
bramborák,
ondráš placek,
kuřeci řizky v bramborovem těstě,
bramborový placek ondráš,
jak uvařit bramborák,
řízek v bramborovém těstě,
bramboráky v troubě,
těsto na bramborák,
bramborové placky ondráš,
bramborák do trouby,
řízek v bramboráku,
recept bramborak
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
krkovice vepřová
Komentáře (17)