Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenka s koriandrovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 938 kJ /
941 kcal
Bílkoviny5,67 g
Tuky97,98 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy9,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Dáme smažit na rozpálený olej a smažíme naprudko asi 2 minuty z každé strany. Krok 2: Na omáčku: Lžíci oleje necháme rozehřát a vložíme česnek a cibulku. Krok 3: Smažíme na mírném plameni za neustálého míchání asi 2 minuty. Krok 4: Poté přidáme smetanu a 4 minuty mícháme. Krok 5: Poté přidáme koriandr, citronovou šťávu, sůl a pepř. Ještě asi 1 minutu promícháváme a pak odstavíme. Krok 6: Omáčku můžeme zahustit ještě hladkou moukou. Krok 7: Podáváme s nudlemi nebo rýží.

Zveřejněno 24. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X7Rv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X7Rv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Já sice těstoviny moc nemusím, ale tyhle vypadají skvěle:-p

Pripisuji 5. bod, jednoduchy a urcite vyborny recept. :yes::-K

Pěkný recept:yes: +

Klariska:tady je ta chuť malinko přiblížená,jestli to pomůže....;-):-? http://www.srecepty.cz/ingredience/koriandr

Krásné foto a koriandr už vykukuje na parapetu ;-);-);-)

Ráda bych popsala jeho chuť, ale asi to nedokážu :-) někomu chutná, někomu ne .. ;-):-) já ho mám doma v květináčku a dávám hlavně do salátů ;-)

Moc hezký recept:-p+:yes:Já také neznám čerstvý koriandr,může to být zajímavá chuť:-*:yes:

Velmi jednoduchý a přesto pěkný recept a moc pěkně to vypadá :yes::-K. Dá se nějak popsat, jak čerstvý koriandr chutná? Nikdy jsem ho neměla.

Hezký recept, mám koriandr moc ráda, jen pro manžela jej nahrazuji petrželkou:yes:.

Tématické fráze:
vepřové na koriandru, vepřová panenka koriandr, čerstvý koriandr recepty, jak chutná koriandr, vepřová panenka na koriandru, jak vypadá koriandr, koriandr recepty, panenka recept, veprova panenka s koriandrem, čerstvý koriandr recept, čerstvý koriandr-recepty, panenka+smažit, recepty s koriandrem, vaření s koriandrem, jak vipada koriandr, panenka recepty, recept veprova pecene koriandr, vepřové na koriandru, vepřové na korianndru, recepty z koriandru

Suroviny:
panenka vepřová, mouka hladká, sůl, pepř, česnek, cibulka jarní, šlehačka, šťáva citronová, koriandr čerstvý, olej olivový, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu