Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 45 342 kJ / 10 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 7,50 g |
| Vláknina | 50,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2 650,00 g |
Postup přípravy
Mám odskúšané z ríbezlí, jahôd aj višní. Raz som robila aj zmes.
Zveřejněno 4. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sirupy lenivej gazdinej
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3lEM
Moje poznámka
Sirupy lenivej gazdinej
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3lEM
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
sirupy recept,
domácí výroba sirupů a šťáv,
domácí sirup z višní,
sirup z visni,
recept na sirup z jahod,
sirup z višní recept,
sirup z jahod za studena,
domácí malinový sirup,
jablečný sirup za studena,
vyroba dia sirupu,
výroba sirupu z jahod,
výroba domácího sirupu z jahod,
domácí sirup z ovoce,
domácí šťáva z višní,
jahodovy domaci sirup,
sirup z jahod,
domácí šťáva z višní recept,
recepty na sirupy,
jak vyrobit domácí vůní,
domaci vyroba sirupu z jahod
Suroviny:
jahody,
voda,
kyselina citronová,
cukr
Komentáře (3)