Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Za beránky 2× více bodů!
Více info o beránkové výzvě
Za beránky 2× více bodů!
Více info o beránkové výzvě

Jednoduchá rychlá medvědí polévka

Rychlou polévku z brambor, ovesných vloček a medvědího česneku uvaříme během chvilky. Stačí vše povařit, dochutit a nakonec přidat čerstvý česnek. Lehká a voňavá polévka ideální na jaro.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 671 kJ /
399 kcal
Bílkoviny8,94 g
Tuky14,21 g
Vláknina8,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy54,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očistené a pokrájané zemiaky dáme variť s prebranými a umytými ovsenými vločkami. Krok 2: Osolíme, okoreníme, pridáme Vegetu a olej. Krok 3: Varíme, kým sú zemiaky mäkké. Krok 4: Po dovarení vypneme zdroj tepla a pridáme posekaný medvedí cesnak. Krok 5: Premiešame a podávame.

TIP: Jak se jí medvědí česnek

Zveřejněno 4. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m2W9

Další recepty

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m2W9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:yes: Přidávám bodíka :) Jen sem se chtěla zeptat, zda se dá někde ten medvědí česnek koupit. Jednou sem z toho jedla špenát na návštěvě a nemělo to chybu. Děkujiii

:yes:magdalenka::yes:

Mňami, mňami :-p:yes:

olina.b:
Medvedí cesnak je úžasná liečivá rastlina, ktorá rastie na jar. Tak sa ju snažím čo najviac využiť v kuchyni a preto si dovoľujem aj sem pridať svoje nápady na využitie...

Určitě výborná :yes::-)+
Už se na medvěda moc těším;-)

tenhle styl kuchtění se tu docela rozmohl,asi to vyzkouším, pokud najdu tu vychvalovanou bylinku, nebo jak to mám nazvat:yes:

paní medveďová:-D:-Dvaríte aj niečo iné,okrem medveďa:-?:-?:-D:-D
ale musí to být dobré,keby som ho mala,uvarila by som,že ho niet,dávam iba dalšiu bodku;-):-D:-K:yes:

Bibinka, dávam napr. aj na pizzu...paradajky, medveď, olivy a syr.

:-DMagdalenko, vidím medvědí česnek a už se začnu smát:-D, ale je fakt, že on je hodně zdravý a dá se přidat téměř všude(aspoň já ho dávám kam to jde),snad mimo sladkých specialit;-) Máš 2.bod:yes:

Tématické fráze:
jednoduché polévky, rychlé polévky, jednoduchá polévka, rychlá polévka, rychlé polívky, kremova polévka z medved.cesneku, jednoducha polevka, jednoducha polevka, polévky rychlé, rychlá vývarová polévka, rychlé a jednoduché recepty, kvetakova polevka s medvědím česnekem, výborná polévka z medvědího česneku recept, výborná polévka z medvědího česneku recept, polevka z medved cesneku, recept na jednoduché polévky, rychle polevky, recept na jednoduchou a rychlou polévku, vývarová polévka, medvědí česnek polévka

Suroviny:
brambory, vločky ovesné, voda, vegeta, olej, česnek mědvědí, ořech muškátový, pepř mletý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu
]