Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 885 kJ / 2 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,75 g |
| Tuky | 13,31 g |
| Vláknina | 37,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 468,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pwZ
Moje poznámka
Jarní chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pwZ
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 10 minutami
Domácí chleba
Samjda před 25 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 13 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 13 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jarný chlebík,
receptař prima nápadu poslední díl 17,
omládek,
receptař prima nápadu poslední díl recepty,
omládek recept,
top recepty zabky,
jarní chlebíčky recept,
chlebík 3s,
recepty prima nápadů poslední díl,
chléb žabky carevny,
receptař prima nápadu poslední díl,
jak upect a ozdobit chlebovy dort z zitne mouky,
receptař prima nápadu poslední díl-dýnová polévka,
receptar prima napadu 43 dil,
plněné domácí bulky žabky,
co je přetužíme,
chlebík,
chlebová bulka,
jak ozdobit chlebíčky,
domaci pekarna chlebik
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
ocet,
olej,
bramborák v prášku,
kmín drcený,
sůl,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka chlebová pšeničná
Komentáře (28)