Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 964 kJ / 2 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,55 g |
Tuky | 216,41 g |
Vláknina | 31,79 g |
Cholesterol | 769 mg |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,81 g |
Sacharidy | 96,05 g |
Moje poznámka
Čočkový salát s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1W5Z
Moje poznámka
Čočkový salát s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1W5Z
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 16 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 7 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 9 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 9 hodinami
Tématické fráze:
čočkový salát,
cockovy salat s majonezou,
červená čočka s vejcem,
cockoví salat,
čočkový salát recept,
čočkový salát se zeleninou,
čočková salát,
salát čočkový,
recept na čočkový salát,
čočkový salát s kuřecím masem,
čočka salát,
čočkovej salát,
cockovy s,
čočkový salát s rýži,
čočkový salát s kari,
čočkový salát bez majonézy,
recept čočkový salát,
recepty čočkový salát,
recept na cockovi salat,
čočkový salát s medem
Suroviny:
čočka,
směs zeleninová,
kapie,
okurka čerstvá,
vejce,
majonéza,
ocet,
cukr,
omáčka worcesterová,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
Evo, čočku buď vařenou nebo naklíčenou