Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Suroviny
Porce: 4 podlouhlé filety štikozubce(mořské štiky)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 040 kJ / 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,57 g |
| Tuky | 92,57 g |
| Vláknina | 1,05 g |
| Cholesterol | 149 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 18,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5MM
Moje poznámka
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5MM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 41 minutami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 11 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 12 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 12 minutami
Slunečnicové kroužky
Panova před 18 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 19 minutami
Boloňské špagety
jtrecepty před 10 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 10 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 12 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 14 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 14 hodinami
Tématické fráze:
podniková prodejna varmuža hodonín,
štikozubec recept,
stikozubec,
štikozubec recepty,
filety ze štikozubce,
štikozubec mořský,
ryba zubec,
prodejna ryb varmuža hodonín,
smažený štikozubec,
štikozubec mořský recept,
rajcatovy obed,
varmuža podniková prodejna,
zubec je ryba?,
zubec rybicka,
varmuža rybičky,
ryba pod peřinkou,
varmuža hodonín prodejna,
recepty štikozubec,
kuchařka štiko zubec,
stikozubec mořský pečený
Suroviny:
štikozubec,
slanina,
bazalka čerstvá,
rajče,
olej,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
bujón zeleninový,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (28)
Pangase jsem dělávala také často,ale zdá se mi,že se v poslední době nějak"pokazil"pouští hodně vody
Kadlíku u nás od Varmuži máme akorát věci ze studené kuchyně-saláty ap.Tohle Ti docela závidím
p.s. a zase krásný obrázek