Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nudličky tomoshiraga s vepřovým masem

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Náročný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie614 kJ /
147 kcal
Bílkoviny5,99 g
Tuky1,28 g
Vláknina8,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 955 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy25,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky velikosti soust a lehce osolíme. Mrkev nakrájíme na slabá kolečka, cibulku na šikmo a česnek na plátky. Přidáme k masu a promícháme s omáčkou hoi sin. Necháme marinovat přes noc. Krok 2: V hluboké pánvi rozpálíme olej a maso se zeleninou i marinádou na něm zprudka opékáme ze všech stran. Po cca sedmi minutách zaprášíme moukou, promícháme a zalijeme studeným vývarem. Přidáme sójovou omáčku a případně dosolíme. Krok 3: Mezitím uvaříme nudličky podle návodu na obalu (2-3 minuty) a vše promícháme.

Zveřejněno 7. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQyv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQyv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Mňam:-p:-pKrásne fotky:yes:niekedy uvarím

Nudle také znám,dělávám si je jen pro sebe s kečupem,když se mi nechce pro mě samotnou vařit;-)ale to ostatní ještě neznám:-Ourčitě bude dobré:-psladkokyselé máme rádi:-D+:yes::yes:

Určitě udělám;-), a ty nudle jsou vynikající, znám;-):-*..:yes:

Tak taková jídla můžu, dělám podobná a zkusím i tohle.:yes:

To jsou dnes názvy na polámání jazyka,:-)) ale moc hezké papáníčko:yes:

Eli, zatím se mi nestalo, že by mi nějaké asijské jídlo nechutnalo, ale já jich zase až tak moc neznám :-8 A za info dík ;-)

Už jsem si to přečetla:-8

Vypada to skvele, posilam ti 4. bod a vyzkousim. :yes::-K

Eli, můžeš, prosím, poradit, kde nudličky kupuješ ?

Žížalko, ano u Vietnamců - i omáčku hoi sin jsem koupila u nich. Ta je strašně dobrá, teda pokud někomu chutnají nasládlá asijská jídla.

Vypadá to velice lákavě, musím mrknout u Vietnamců, jestli něco takového prodávají. Teprve nedávno u nás otevřeli i potraviny (dosud měli jen oblečení) a já jsem za to moc ráda :-)

Špagetko, díky za odpověď pro Šavlinku a za odkaz. :-K Šavli, jsou fakt strašně dobroučké, takové jemné...:yes: Do krku kloužou samy...;-)

Savli jsou to japonské nudle, malinko připomínají špagety - mrkni sem http://www.recipesroom.com/tomoshiraga-somen-noodl... - doufám, že se vám to zobrazí česky, mě to naskakuje automaticky tenpřeklad...

no to je mňamka je teda to balení vůbec neznám:-8 co to je:-O

Tématické fráze:
omáčky s vepřovým masem, recepty s vepřovým masem, rýžové nudle s vepřovým, vepřové maso recepty, těstoviny s vepřovým masem, recept rýžové nudle s vepřovým, nudličky z vepřového masa, vepřové nudličky na špagety, asijské nudle s vepřovými, asijské vepřové nudličky, špagety s vepřovým masem, nudličky s masem, marinády na krájené maso nudličky, rýžové nudle s vepořovým masem, recept na nudle s masem, asijské nudle s veprovym, ryžové špagety s vepřovým masem, těstoviny s vepřovím, dobré jídlo s vepřovím masem, hoisin omáčka maso

Suroviny:
tomoshiraga somen, kotleta vepřová, mrkev, česnek, cibulka zelená, omáčka honsin, omáčka sojová, olej olivový, mouka, vývar, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu