Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 41 kJ / 10 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,27 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas twistr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kB6
Moje poznámka
Pangas twistr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kB6
Nejnovější recepty
Těstoviny s houbami a kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Smažená kapusta
Přidáno před 19 hodinami
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 20 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Přidáno před 21 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno 1. 10. 2025 09:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí hospodský guláš
vlnovy@seznam.cz před 24 minutami
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 41 minutami
Kokosové kostky
elcarmont2 před 1 hodinou
Kuře kung-pao
jarmila58 před 1 hodinou
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem
TondaJ před 1 hodinou
Dýňová polévka s mrkví
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 1 hodinou
Nejlepší nadýchané muffiny
mana080 před 3 hodinami
Rýžový nákyp se švestkami
martianekk před 4 hodinami
Tématické fráze:
podniková prodejna varmuža hodonín,
twistr,
pangas recepty,
pangas,
varmuža hodonín prodejna,
prodejna ryb varmuza hodonin,
twistr recept,
rybena varmuža hodonín,
pangas recept,
recept na twistr,
recepty pangas,
varmuža prodejna hodonín,
rybena hodonín prodejna,
rybena hodonín,
recepty z ryb pangas,
varmuža hodonín ryby,
prodejna ryb hodonín varmuža,
pangas na grilu,
recepty ryby pangas,
prodejna varmuža hodonín
Suroviny:
pangasius,
hořčice,
slanina anglická,
olivy zelené,
rajče,
koření na ryby,
kmín drcený,
sůl,
koření grilovací,
máslo,
máslo
Komentáře (34)
Kadlik: Já bych z mého pohledu dala přednost candátovi, ale není, škoda.