Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 788 kJ / 1 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,45 g |
| Tuky | 48,53 g |
| Vláknina | 24,70 g |
| Cholesterol | 2,96 g |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 108,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kN0
Moje poznámka
Zapečené brambory s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kN0
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 11 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
hliboka před 12 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 52 minutami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 57 minutami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 1 hodinou
Koka sušenky
habis před 2 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 3 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 3 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory s játry,
zapečené brambory recept,
zapečený játra,
brambory s játry,
zapecene brambory s jatrama,
zapékané brambory s játry,
brambory zapečené s játry,
pecene brambory s játry,
zapecsne játra recept,
brokolice s játry,
zapecena jatra s bramborem,
zapecene brambory recepty,
zapecene játra,
recepty z veprove jatry,
zapekane veprove jatra s brokolici,
zapékané brambory s jatrama,
zapékané brambory jatrama,
zapecena jatra s brambory,
zapečené recepty,
zapečené brambory s cuketou a jatrama
Suroviny:
brambory,
cibule,
kukuřice mražená,
brokolice,
mrkev,
játra vepřová,
vejce,
mléko,
máslo,
pepř,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (8)
Takže upresniť hmotnosť v recepte nie je rýpanie, ale potrebný údaj.
http://www.hreusproduction.estranky.sk/clanky/skol...
Blanka, určite to upresni, prosím.