Suroviny
Porce: 2-3 krajíčky veky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 132 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,42 g |
Tuky | 21,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tresčí játra osmahneme ná másle, zakápneme několika kapkami citrónu a odstavíme, aby se směs vychladila.
Krok 2: Mezitím si v troubě předehřejeme cca 5 minut veku, nebo celozrnný chléb.
Krok 3: Do směsi treščích jater vmícháme žloutky, parmazán a bylinky a směsí namažeme předehřáté veky, nebo chléb.
Krok 4: Dáme zapéct do trouby na cca 5-8 minut na nejvyšší výkon.
Zveřejněno 15. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treščí játra po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEPN
Moje poznámka
Treščí játra po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEPN
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
tresčí játra recepty,
treščí játra,
tresčí játra recept,
trescí játra na cibulce,
recept na tresčí játra,
recept tresci jatra,
pokrmy z tresčích jater,
nakládané tresčí játra,
recepty atlas,
recepty tresci jatra,
uzená tresčí játra, recept,
čerstvá tresčí játra,
nakládaná tresčí jatra,
tresčí játra čerstvá,
český parmazán,
aha velky atlas ryb,
játra recepty,
recepty.cz treščí játra,
tresčí játra smažená,
tresčí játra nakládaná
Suroviny:
tresčí játra,
vejce,
parmazán,
máslo,
citron,
čerstvé bylinky,
veka
Komentáře (35)
Fantom: ježkovy oči, mám skáknout do Alberta pro třeščí játra?
Moc hezký recept
cathleen: díky za odkaz, nejsem si jistá, že bych ho tady někde koupila, to spíš seženu ten parmazán, jenže bylo večer, tak jsem luxovala ledničku
Moc "žravý" recept!