Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 824 kJ / 1 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 256,52 g |
Tuky | 15,57 g |
Vláknina | 65,88 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 102,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Moje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 5 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 6 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 4 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 7 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 9 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 9 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 9 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 9 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 9 hodinami
Tématické fráze:
gulas z konskeho masa,
guláš z koniny,
konský salám,
naložená svíčková,
úprava koňského masa,
koňský kabanos,
konske maso gulas,
konske maso recepty,
konsky salam recepty,
koňské recepty,
kdo jedl koňské maso?,
koňský salám recept,
naložená divočina,
recepty z konského masa,
konskýguláš,
guláš z koňského salámu,
recepty z divociny,
svíčková z divočiny,
normalní gulašek z divočiny,
recept na koňský salám
Suroviny:
maso koňské,
cibule,
česnek,
strouhanka chlebová,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
sádlo,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (79)
"Zatahovat" maso NAKRÁJENÉ NA KOSTKY a pak ho ještě dusit, nemá absolutně význam
No, leda tak pro lepší barvu guláše