Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 909 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,89 g |
Tuky | 25,73 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 27,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Moje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 4 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 7 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 1 hodinou
Banánové vafle
amaliesediv před 1 hodinou
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 2 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 4 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 4 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 5 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 5 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra se zelím,
solení jater,
recepty s kari pastou,
drůbeží játra se zelím,
recepty se zelenou kari pastou,
zažité recepty,
králičí játra se se zelím,
játra se nesolí,
zelená kari pasta recepty,
hts,
játra solení,
jatra zeli recept,
zelené kari,
doba přípravy jater,
tatarák z lososa,
solení kuřecích jater při smažení,
kureci jatra solit nebo nesolit,
recepta na tatarák,
recepta se zelenou kari pastou,
drůbeží játra s kari pastou
Suroviny:
játra kuřecí,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
česnek,
pasta kari zelená,
máslo,
pepř
Komentáře (4)
srettka: máš recht, králičí sice nevím, ale drůbeží v klidu posolím. Nic se neděje. Běžně z nich dělám nakládanou čínu, kde jsou různá koření se solí.
Tohle jídlo jsem ale nesolila ani na talíři, není to potřeba
a to solení...v nějakém vařícím pořadu bylo, že játra kuřecí a z králíka lze v pohodě solit i předem..tak tedy nevím, ale vím, že dávám během vaření do jater bujon-samo bez glutamátů
z čuňase a kravouše bych asi neriskla, aby místo večeře z toho pak rodina nevybrušovala brilianty