Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 380 kJ / 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,48 g |
| Tuky | 46,90 g |
| Vláknina | 7,35 g |
| Cholesterol | 156 mg |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,83 g |
| Sacharidy | 59,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty se žampionovo-česnekovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp86
Moje poznámka
Tousty se žampionovo-česnekovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp86
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 1 hodinou
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 10 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 10 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 10 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 10 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 11 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 12 hodinami
Tématické fráze:
tousty recepty,
tousty recept,
tousty albert,
opečené tousty s kuřecí směsí,
tousty z hříbků,
smesi na tousty,
česneková toast,
topinky s česnekovou směsí,
hribkove tousty,
utopenci z časopisu albert,
recepty z časopisu albert utopence,
toustový chléb platek gr,
směs na tousty z hříbků,
toustyz hřibků,
albert recepty z časopisů tousty,
rychlá směs na tousty,
tousty se smesi,
toustový chleba se směsí,
žampionovo sýrová polévka
Suroviny:
chléb toustový,
cibule,
máslo,
žampióny,
solamyl,
smetana,
sýr eidam,
sůl,
pepř,
česnek,
bylinky
Komentáře (17)