Suroviny
Porce: 6 - 7 Remoska o průměru 24 cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 321 kJ / 2 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,76 g |
Tuky | 112,13 g |
Vláknina | 13,13 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 321,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný koláč pečený v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EK7m
Moje poznámka
Ovocný koláč pečený v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EK7m
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 47 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 1 hodinou
Sváteční koláčky
Koffi před 2 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečeme v remosce,
koláč v remosce,
pečení sladkých moučníků v remosce,
ovocny kolac z remosky,
pečený koláč,
ovocny kolac v remosce,
koláč z remosky,
remoska recepty,
pecene kolace,
koláč do remosky,
ovocný koláč do remosky,
remosky na pečení,
moučníky z remosky,
remoska pečení,
pečené koláče a moučníky,
koláče z remosky,
remoska na pečení,
pečení koláčů,
moučníky v remosce,
pečení koláče
Suroviny:
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
citronové aroma,
vejce,
sůl,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
skořice,
višně,
smetana zakysaná,
cukr,
lupínky mandlové,
višně,
meduňka
Komentáře (21)
Remosku mám velkou a chtěla bych v ní také péci, jak to udělat? Vy máte vše krásně upečené.
Naštěstí jednu mám,tak už vím,jak ji využiju
Recept má za 1
spagetka: A můžeš mi říct, co mám s něma dělat?
mirca75: Já mám remosku hodně starou, ještě tu hliníkovou. Miruš, udělek klidně z půlky a třeba do dortové formy. Nebo i koláčové, ale jsou různě velké. Vysoké to je, právě to mělo být jednou proložené těmi višněmi v půlce, ale fakt se mi to těsto zdálo dost řídké. Bylo by to lepší, tak jsou jen na povrchu, já vím