Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 927 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,72 g |
Tuky | 43,46 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 49,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJjR
Moje poznámka
Provensálské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJjR
Nejnovější recepty
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 6 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 8 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 8 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 10 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 10 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 11 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 12 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 12 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
hovězí plátky recept,
provensálské hovězí,
hovězí plátek,
hovezí na provensálském koření,
provensalsky platek,
hovězí na platky,
hovězí plátky recepty,
hovězí recepty,
provensálske recepty,
hovezi s provensalskym korenim,
hovězí plátky z kýty,
recepty z hovězího masa,
hovezi kyta platky,
hovězí plátky s provensálským kořením,
lehke hovezi recepty,
hovězí plátek recept,
provensálské koření recepty,
recept z hovezího,
recept hovězí plátky
Suroviny:
plátek hovězí,
cibule,
rajče,
žampiony sterilované,
sůl,
pepř bílý mletý,
koření provensálské,
olej,
mouka hladká,
hořčice dijonská,
vývar
Komentáře (20)
Jirholu
Rebeko nejsou nové, jen je občas používám, když už mě "nebaví" bílé
novém