Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 875 kJ / 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,36 g |
Tuky | 15,60 g |
Vláknina | 25,54 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 57,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš VI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYvv
Moje poznámka
Vepřový guláš VI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYvv
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 13 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno 10. 8. 2025 17:25:01
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 10. 8. 2025 17:24:11
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 2 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 4 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 4 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 5 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 5 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 6 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 6 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 7 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
vepřový guláš z,
guláš z vepřoveho,
vepřový guláš recept,
jak dochutit gulas,
příprava guláše,
připrava vepřového gulaše,
čím dochutit guláš,
vepřový guláš videorecept,
vepřoví guláš,
gulaš vepřovy,
recept na veprovy gulas,
guláš recept vepřový,
veprovy gulas recepty,
recept guláš vepřový,
recepty veprovy gulas,
recepty na guláše vepřový,
guláš příprava,
guláš recept,
recept veprový gulas
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
hořčice,
protlak rajčatový,
koření černé,
paprika sušená sladká,
paprika čerstvá červená,
rasco,
bujón,
feferonka,
sůl,
olej,
vegeta
Komentáře (7)