Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 548 kJ / 3 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 207,84 g |
| Tuky | 241,10 g |
| Vláknina | 14,82 g |
| Cholesterol | 3,26 g |
| Sodík | 5,36 g |
| Sůl | 13,90 g |
| Sacharidy | 82,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra ve feferonovo-hořčičné omáčče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7DK1
Moje poznámka
Vepřová játra ve feferonovo-hořčičné omáčče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7DK1
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 30 minutami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 18 minutami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 38 minutami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 41 minutami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 7 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 8 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 12 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 13 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 13 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra omáčka,
veprova jatra jinak,
omačka z vepřových jater,
ostrá játra,
vepřová játra,
vpřová jatra,
recepty-játra na pálivý způsob)vepřové),
vepřová játra recepty,
recepty z vepřových jater,
vepřové játra,
směs s vepřových jater,
vepřová játra víno jablka,
ostrá vepřová játra,
jatra trochu jinak,
pikantní vepřová játra,
vepřová pikantní játra,
veprova jatra recept,
vepř.játra,
vepřové játra pikantní směsi,
vepřové plec a jatra vepřové omačka
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
krém feferonkový,
hořčice dijonská,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
jablko,
slanina,
olej olivový,
víno červené
Komentáře (19)
ukládám k vyzkoušení