Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketa na česneku

Hodnocení receptu je 4,7 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pbarva pbarva

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 584 kJ /
857 kcal
Bílkoviny55,68 g
Tuky55,61 g
Vláknina13,92 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 1,21 g
Sůl3,00 g
Sacharidy30,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Česnek nakrájíme nadrobno a osmažíme, přidáme na kostičky pokrájenou cuketu, po změknutí zakapeme sójovou omáčkou, přidáme nastrouhaný sýr a necháme rozpustit. Krok 2: Po rozpuštění sýra ihned servírujeme.

Příloha : Zásadně bílé pečivo

TIP: Zkuste z přebytků cukety připravit i mouku

Zveřejněno 19. 8. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketa na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nGpE

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketa na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nGpE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

rychly a dobry recept,diky za nej

Jani, nevadí, jsem rád , že jsem tě inspiroval :yes:

pbarva: Vynikající jídlo, pro mne po dlouhé době opravdový oběd;-). Tys mi včera ťukl do noty a měla jsem fakt štěstí! V Albertu měli jedinou takovou menší cuketu, čekala asi na mne!:-D. Sýr jsem dala plísňový a dala jsem si k tomu krajíček vícezrnného chleba, bílé pečivo nekupuji. Bylo to skvělé. Přidávám foto, pokud to nevadí;-):yes:

Závidím ti ty kamna na chalupě. To mi připomíná naši babičku. Recept se mi moc líbi. Vyzkouším.:yes:

Super, ani bych tu sojovku možná nedávala, ale i tak se mi to moc líbí, posílám bodík.:yes::-K

pbarva: díky za odpověď. Náhodou je super, že si uděláš i na chatě čas na vaření a na recept, se kterým se s námi podělíš. Na chalupě přece nebudeš mít teflon,;-) jak by to vypadalo?:-D Super, mi se to moc líbí;-):yes:

Recept se mi líbí:-p+3:yes:a jídlo musí být určitě velice chutné:-p;-)

Jani, to jsem dělal na chalupě, ta pánev je poškozená a špatně je to vidět, je tam jen trochu olivového oleje, já ostatně mastné věci přímo nesnáším , Klarisko, je to řecký recept a kladli mi na srdce, že jen bílé pečivo, tak jsem to s ničím jiným nezkoušel :-K

Mě by k tomu pasovaly i těstoviny nebo vařbrambory :yes::-K.

Nevím, jestli špatně vidím, jak smažíš ten česnek, tam je tolik oleje? Zdá se mi hodně:-O

Tématické fráze:
cuketa na česneku, cuketa recepty, cuketa bílá, bílá cuketa recepty, bila cuketa, recepty z cukety, nej recepty z cukety, cuketa česnek, cuketa recept, cuketa bílá - recepty, cukety na cesneku, cuketa se sójovou omáčkou, bílá cuketa recept, cuketa bílá recept, recepty z bílé cukety, cuketa česnek recept, nej.recepty z cukety, cuketa bezděk, recepty na cuketu, cuketa nej recepty

Suroviny:
cuketa, olej olivový, česnek, sýr gouda, omáčka sojová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu