Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 278 kJ / 67 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové koleno na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B14N
Moje poznámka
Pečené vepřové koleno na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B14N
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 4 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 47 minutami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 13 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 17 hodinami
Tématické fráze:
pečene koleno na pive,
pečené koleno na pivu,
pečené vepřové koleno na pivě,
pečené vepřové koleno na pivu,
koleno pečené na pivě,
recept pečené koleno na pivě,
vepřové koleno pečené na pivě,
pečené koleno v pomalém hrnci,
pečená kolena na pivu,
vepřové koleno na pivě,
koleno na pivě,
koleno pečené na pivu,
koleno na pivu,
vepřové koleno na pivu,
pečené vepřové koleno recept,
vepřové koleno na pivu a medu,
pečené vepřové koleno v pomalém hrnci,
pečené koleno,
pomalé pečeni vepřového kolena,
pečené vepřové koleno
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
sůl,
koření oregáno,
pivo světlé,
hořčice,
křen,
chléb
Komentáře (11)
První:Proč nepředvářet v tlakovém hrnci?Je to přece rychlejší a pak dopéct v troubě, rychleji za pomoci horkého vzduchu. ušetřím si čas a nespotřebuju tolik elekr.energie
Druhý: Jaké pivo? Světlé, černé, 10° nebo 12°?