Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,34 g |
| Tuky | 34,41 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 5,07 g |
| Sacharidy | 44,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8pR
Moje poznámka
Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8pR
Nejnovější recepty
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 13 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 19 hodinami
Jablkový koláč z pánve
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 36 minutami
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 49 minutami
Biskupský chlebíček
HelenaR před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 2 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 3 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 3 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 13 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 15 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 15 hodinami
Tématické fráze:
plíčka,
z čeho jsou plíčky,
jak dlouho vařit plíce,
plíčka na smetaně,
co jsou plíčky,
plátky v bylinkovém těstíčku,
jak udelat jatra na panvice,
kachní plíčky,
vepřová plicka,
recepty s aztéckým kořením,
vepřové plíce recept,
pličky na smetaně,
vepřové kotlety v bylinkovém těstíčku,
plíčky recept,
sýrovo-bylinkové těstíčko,
jak dlouho varit plicka,
pličky minutka,
plíčky,
plíce smaženky,
bylinkové těstíčku
Suroviny:
plíce vepřové,
masox,
mrkev,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
celer,
koření aztécký poklad,
sůl,
olej,
vejce,
sýr tvrdý,
mléko,
mouka hladká,
čerstvé bylinky
Komentáře (9)
VAŘILAMYŠKA-Ivi plíčky vařím v papiňáku 30minut a pak nechám uzavřené dojít.Vařím je v 9l.V menším by se určitě ucpal ventil,když vařením nabydou a to by byla hezká mela
ŽÍŽALA-Jaruš děkuji za odpověď pro neregistrovanou PAVLU
REBI-
musí to být piplačka, ale výsledek, dle fotek, stojí jistě za tu námahu
mám na to chuťana
P.S. ten obrázek,kde je pánev..tak ten kousek vlevo,to vypadá jak kapřík