Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 950 kJ / 1 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,01 g |
| Tuky | 82,31 g |
| Vláknina | 20,28 g |
| Cholesterol | 233 mg |
| Sodík | 359 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 64,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vorařský guláš z Povltaví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M58P
Moje poznámka
Vorařský guláš z Povltaví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M58P
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 14 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 14 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 1 hodinou
Indický Naan chléb
Vinka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Roobass před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 4 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 4 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 4 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 4 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
guláš z bucku,
velikost porce guláše,
vorařský vepřový guláš,
vorařský vepřový vepřový guláš,
volrabský guláš,
voražský guláš recept,
guláš,
gulas s bucku,
gulas bucek,
bucek gulas,
guláš z plecka,bůčku a hovězího krku,
vorarsky rizek,
guláš porce velikost,
hovězí guláš s kouskem vepřového bůčku,
guláš podle vorařů,
velikost porce guláš,
guláš porce 2,
hovězí guláš,
guláš recept
Suroviny:
přední hovězí,
cibule,
bůček vepřový,
olej,
mouka hladká,
kmín celý,
pepř černý,
brambory,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
majoránka,
sůl,
cibulka jarní
Komentáře (19)