Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 950 kJ / 1 422 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 99,01 g | 
| Tuky | 82,31 g | 
| Vláknina | 20,28 g | 
| Cholesterol | 233 mg | 
| Sodík | 359 mg | 
| Sůl | 0,75 g | 
| Sacharidy | 64,90 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vorařský guláš z Povltaví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M58P
Moje poznámka
					 
				
Vorařský guláš z Povltaví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M58P
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 33 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							guláš z bucku, 
						
						
							velikost porce guláše, 
						
						
							vorařský vepřový guláš, 
						
						
							vorařský vepřový vepřový guláš, 
						
						
							volrabský guláš, 
						
						
							voražský guláš recept, 
						
						
							guláš, 
						
						
							gulas s bucku, 
						
						
							gulas bucek, 
						
						
							bucek gulas, 
						
						
							guláš z plecka,bůčku a hovězího krku, 
						
						
							vorarsky rizek, 
						
						
							guláš porce velikost, 
						
						
							hovězí guláš s kouskem vepřového bůčku, 
						
						
							guláš podle vorařů, 
						
						
							velikost porce guláš, 
						
						
							guláš porce 2, 
						
						
							hovězí guláš, 
						
						
							guláš recept
						
					
						Suroviny:
						
							přední hovězí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							bůček vepřový, 
						
						
							olej, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							pepř černý, 
						
						
							brambory, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							česnek, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cibulka jarní
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
 
	 
 
 
	 
 
 
	
Komentáře (19)