Houbová smaženice
Máte houby nasušené i zamrazené a stále s nimi nosíte další košíky? Připravte si čerstvou smaženici, která krásně voní lesem. Receptů najdete na internetu nespočet, ale nejlepší je osvědčená klasika.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Moje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 29 minutami
Čabajkové lečo
Přidáno před 2 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 21 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 44 minutami
Bezlepkové ovocné odpalované knedlíky
jana.smajclova před 48 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem
DavidVolvo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
lenka-k před 1 hodinou
Cuketové placky
hpludrova před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vaha 1972 před 3 hodinami
Vrstvený salát
Anche před 3 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Anche před 3 hodinami
Vepřová kýta à la hovězí znojemská roštěná
Anche před 3 hodinami
Tématické fráze:
smaženice z čerstvých hub,
smaženice z hřibů,
jak se dělá smaženice,
recept na houbovou smaženici,
smaženice z václavek,
smaženice s vejci - z mražených hub,
jak se dela smazenice z hub,
houbová praženice,
praženice z hub,
nejlepší smaženice,
praženice,
jak udělat dobrou smaženici,
dobrá smaženice,
smaženice s houbami,
nejlepší smaženice z hub,
praženice recept,
jak udelat houbovou smazenici,
vyborna smazenice,
smženice,
smažnice
Suroviny:
houby,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín drcený,
vejce,
sůl
Komentáře (60)
Takže recept můžu jen doporučit. Pokud se bojíte toho česneku a že vám přebije chuť hub, tak buďte v klidu. Pokud ho tam nedáte moc, tak to jen provoní a chuť nenaruší.
Úplně to zabije chuť hříbků..
A nikdy sem neviděla a ani neslyšela, že by se houby myly..
Ale nikomu se nebrání, aby si to dělal dle svého