Suroviny
Porce: cca 6 - 8 ks (dle velikosti)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,25 g |
Tuky | 9,77 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 368,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Moje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Nejnovější recepty
Fazolový salát s rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Čokoládové muffiny
Přidáno 11. 5. 2025 13:00
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno 11. 5. 2025 06:11
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno 11. 5. 2025 05:00
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno 10. 5. 2025 21:05
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno 10. 5. 2025 18:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z ředkviček
faluska před 3 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 3 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 3 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 3 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Cadik před 4 hodinami
Krémová polévka z červené čočky
TondaJ před 4 hodinami
Kanadský králík
tara23 před 4 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Helenakle před 4 hodinami
Losos s koprem, hořčicí a petrželovými brambory
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
bagety z zitne mouky,
nejlepší recepty na bagety,
žitné bagety,
žitná bageta,
domácí bageta recepty výborná,
bageta z žitné mouky,
rychlé bagety,
rychla bageta,
žitná bageta recept,
bagety ze žitné mouky,
rychlé domácí bagety,
zitne bulky,
bulky z žitné mouky,
nejlepší recept na chlebové bagetky,
rychlé bagety pečeme,
bageta ze žitné mouky,
chlebové bulky,
jednoduchá bageta,
vesnicka bulka,
rýchlé domácí bagetky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
cukr,
voda,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (66)
(Sused naťahoval krk cez plot a evidentne nasával vôňu z pečenia...
Jen těch osm kusů
Stejně postupuju při pečení chleba. Kdysi jsem dostala kvásek (už ani nevím, jak je to dlouho, minimálně 5 let) s návodem, jak na to. Chleba se peče v nádobě a lze ho udělat jen z hladké pšeničné mouky včetně přikrmování kvásku. Od té doby peču podle stále stejného rituálu a celá ta léta živím stejný kvásek - dokonce s ním jezdím i na letní byt. Jen obměňuji mouky, střídám klasickou hladkou s celozrnnými, pšeničnou, žitnou, špaldovou, přidávám třeba slunečnicová semínka nebo ovesné vločky atd. Kvásek už teď živím žitnou celozrnou moukou. Mám pokaždé jiný chleba, ale postup zůstává!
(Piekla som cca 15 min. pri 240 st, potom 10 min. pri 180 st. C, na začiatku som rúru zaparila vodou.)
Doporučujem všetkým, recept spoľahlivý, ako všetky od teba!
(Ako dôkaz pridávam foto.)
helena99: Děkuji za vyzkoušení
Muzes tam dat morskou sul, ja ji take pouzivam.
Bahula: Děkuji
BILKOVAI: Ještě jednou děkuji za tolik chvály a přidané fotečky
A jinak děkuji, doufám, že rcp nezklame
ale jsou moc hezké, ty bulečky..už jsem si receptík vytiskla
Bibinka: Děkuji za vyzkoušení a za přidané fotečky
i.wegy: jj,jmenuje se tak - žitná chlebová mouka
http://www.mlynyvozenilek.cz/sortiment/zitne-mouky...