Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 163 kJ / 2 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,63 g |
Tuky | 87,45 g |
Vláknina | 42,70 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 455,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r33
Moje poznámka
Jablkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r33
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 44 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 45 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
jablkový závin,
domácí jablečný závin,
kynutý jablečný závin,
jablkový závin bez kynutí,
domaci strudl,
kynuty jablkovy zavin,
domácí závin jablečný,
jablecny zavin,
zavin jablkovy,
jablkový závin kynutý,
jablkový závin recept,
strudl vanocni recept domaci pekarna,
závin z domácí pekárny,
jablečný závin z domácí pekárny,
jablecny zavyn,
štrudl z domací pekarny,
jablkovy zavyn,
štrůdl domácí pekárna,
jablecny zavin kynuty,
domácí jablkovy závin
Suroviny:
mléko,
olej,
sůl,
cukr,
kůra citronová,
cukr skořice,
vejce,
mouka polohrubá,
droždí,
jablko,
rozinky,
skořice
Komentáře (10)
Snad bude i tak moooc dobrý
Děkuji a dávám bodík