Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 141 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží
Zveřejněno 19. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roštěnec s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZWP
Moje poznámka
Hovězí roštěnec s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZWP
Nejnovější recepty
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 1 hodinou
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 7 minutami
Španělská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 2 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 5 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 5 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Tématické fráze:
vysoký roštěnec steak příprava,
hovězí maso s fazolemi,
steak z vysokého roštěnce,
steak s fazolemi,
hovězí roštěná,
recepty z vysokého roštěnce,
nízký roštěnec recept,
hovězí fazole,
hovězí roštěnky,
recepty z roštěnce,
hovezí roštěná recept,
hovězí steak z roštěnce,
steak roštěnec,
recept nízký roštěnec,
nízký roštěnec recepty,
recepty z hověźího roštěnce,
steak s fazolkama,
hovězí na fazolích,
fazole hovězí,
babicovy dobroty recepty bublanina
Suroviny:
roštěnec hovězí,
fazole červené,
cibule červená,
protlak rajčatový,
koření na hovězí maso,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (9)