Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,10 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený řízek dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6vk
Moje poznámka
Smažený řízek dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E6vk
Nejnovější recepty
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 1 hodinou
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 1 hodinou
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 4 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 5 hodinami
Tématické fráze:
losos jako řízek,
smažené řízky,
smažený řízek,
bavorský řízek,
hellmanns recepty,
losos jako smažený řízek,
nejlepší smažené řízky,
smažený řízek recept,
smažený řízek z lososa,
řízky balené v tatarce,
smažené řízky z lososa,
hellmanns recepty řízky,
smažené řízky recepty,
recept smazene řízky,
recepty hellmanns,
smažený řízek z kančí kýty,
smažený tuřín,
losos řizek,
hellmanns řízek,
hellmanns recepty rizek
Suroviny:
prsa kuřecí,
kýta vepřová,
šunka dušená s křenem,
sýr tvrdý,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (17)
Pěkný nápad
K tomu křenu - jako odchovanec zabíjaček mám křen moc ráda, ale spíš jako přílohu (studený), ale mám tady jeden recept - placičky z mletého masa, uvnitř potřené hořčicí a křenem, ale ten křen při pečení dostane zcela jinou chuť, řekla bych, že trochu zhořkne. To jen můj postřeh.
Recept vyzkouším
Prosím, vůbec neznám dušenou šunku s křenem - to se prodává?
A mně osobně by Hellmans nevadila, normálně ji používám, i když Poličanku máme raději.
Ale tohle masíčko úplně nejraději bez tatarky, s hedvábnou bramborovou kaší.