Dobré pečené krkovičkové plátky
Šťavnatá a křehká vepřová krkovice s vůní česneku a pórku je výborný a nenáročný recept na nedělní oběd. Ať již s bramborem nebo s knedlíky, zachutná a nasytí celou rodinu. Jistě se k ní budete rádi vracet.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobré pečené krkovičkové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GQx0
Moje poznámka
Dobré pečené krkovičkové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GQx0
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 3 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 6 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 31 minutami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 1 hodinou
Výborné lasagne
1.Ditouche před 1 hodinou
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 1 hodinou
Obrácená jablková roláda
MarieP před 2 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 4 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 4 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 4 hodinami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 4 hodinami
Tématické fráze:
krkovice v troubě,
recepty krkovice bez kosti,
pečený krkovice,
veprova pecene bez kosti platky recept,
plátky krkovice v troubě,
vepřová pečeně bez kosti plátky recepty,
pecene platky,
krkovice plátky v troubě,
veprova pecene s kosti platky,
pečený krkovička,
platky krkovice,
jak dlouho se peče krkovice,
pečena krkovice,
krkovice plátky recepty,
vepřová pečeně bez kosti plátky,
pecena krkovice se spenatem,
krkovice recepty bez kosti plátky,
pečená krkovice v troubě,
pecene krkovice v troubě,
pečené krkovice
Suroviny:
krkovice s kostí,
cibule,
česnek,
pórek,
kmín celý,
rozmarýn,
tymián,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
mouka hladká,
voda
Komentáře (14)