Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 416 kJ / 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,22 g |
| Tuky | 31,96 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,02 g |
| Sacharidy | 25,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žemlovka z jitrnic se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VmlM
Moje poznámka
Žemlovka z jitrnic se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VmlM
Nejnovější recepty
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 12 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 21 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 22 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Janule25 před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Stefi.f před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 4 hodinami
Biskupský chlebíček II
káťa před 8 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 9 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 9 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 10 hodinami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 11 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 12 hodinami
Tématické fráze:
opečená jitrnice,
recepty z jitrnic,
jitrnice recept,
jitrnice s bramborem,
opečené jitrnice,
jelito s bramborem,
pečená jitrnice,
jelito se zelím,
recepty z jitrnice,
recept z jitrnic,
jak dělat jitrnice,
jitrnice recepty,
pečená jitrnice se zelím,
pečené jelito,
opecena jitrnice recept,
z jitrnic,
jitrnice,
recepty na jitrnice,
recept jitrnice,
jelita se zelim
Suroviny:
veka,
zelí hlávkové,
jitrnice,
cibule,
sýr plátkový,
kečup sladký,
vejce,
mléko,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (13)