Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 884 kJ / 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 33,22 g |
| Vláknina | 0,66 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrabčí hnízda s ďábelským plátkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5nJ
Moje poznámka
Vrabčí hnízda s ďábelským plátkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5nJ
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 11 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 12 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 12 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 12 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 5 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 6 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 8 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 9 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 10 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 10 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 11 hodinami
Tématické fráze:
ws struhadlo,
struhadlo ws,
moravský vrabec recept,
kde si dělá vrabec hnízdo,
hnízda pro drůbež,
dabelsky platek,
jak dlouho vařit italské těstoviny hnízda,
video recepty moravský vrabec,
moravský vrabec s rýží,
struhadlo od ws,
kotlety kuskus,
ws kráječ,
vrabcak hnízda,
bramborové vrabci hnizdo,
vrabec si dělá hnízdo,
vrabec a hnízda,
kde si dělá vrabec hnízdo?,
kuřeci hnizdo na oběd jako pokrm,
vrbci z hnízda,
salat s ws krajecem
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
olej,
hořčice dijonská,
pasta chilli,
pepř,
sůl,
česnek,
jíška světlá instantní,
víno bílé,
mouka polohrubá,
křen
Komentáře (8)