Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 253 kJ / 1 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,52 g |
| Tuky | 82,33 g |
| Vláknina | 19,19 g |
| Cholesterol | 477 mg |
| Sodík | 656 mg |
| Sůl | 1,54 g |
| Sacharidy | 24,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius na rajském protlaku a na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5pG
Moje poznámka
Pangasius na rajském protlaku a na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5pG
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 minutami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 12 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 1 hodinou
Guláš uherského grófa
PavelSt před 2 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 8 hodinami
Květákové placičky
Valis před 9 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 10 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 11 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 11 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
filé na protlaku a zelenině,
treska na protlaku a zelenině,
rajský protlak a ryba,
pangasius na kořenové zelenin,
recept na rajský protlak,
peceny protlak,
pangasius s protlakem,
ryba protlak zelenina,
pangasius zapečený s bramborami a rajským protlakem,
pangas na kořenové zelenině,
zmražený pangas na zelenině,
rybi filet v rajskem protlaku,
filety v rajske,
pangasius na celeru s jablky,
ryba v rajskem protlaku,
recepty s pangaciem,
paglia e fieno jak upravit,
dietní recept s pangaciem,
pangasius v zelenině,
pangasius na zelenině
Suroviny:
pangasius,
celer,
mrkev,
petržel,
citron,
protlak rajčatový,
sůl,
máslo,
zelená nať
Komentáře (6)