Postup přípravy
Ideálně v hmoždíři rozmělníme lístky bazalky na kaši a smícháme se zbytkem surovin. Tip: Aby pesto vydrželo déle červstvé přendáme ho do uzavíratelné nádobky a zalijeme olivovým olejem cca 1cm nad směs.
Zveřejněno 3. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kapsy plněné pestem a mozzarelou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOE6
Moje poznámka
Vepřové kapsy plněné pestem a mozzarelou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOE6
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 3 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 3 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 6 hodinami
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 15 minutami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 20 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 1 hodinou
Perníčky Marie
salajkol před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 5 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 5 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 5 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s mozzarelou,
vepřová kotleta s mozzarelou,
vepřové maso s mozzarelou,
maso plněné mozarelou,
kuřecí kapsa s mozzarelou,
kuřecí kapsa plněná mozarelou,
vepřové maso s pestem,
vepřové maso s bazalkovým pestem,
vepřová kýta s mozzarelou,
kureci kapsa plnena mozzarelou,
kreolis hodnocení,
kureci kapsa s bazalkovym pestem,
kyta s mozzarelou,
kotlety s mozzarelou,
plněná kotleta s mozzarelou,
vepřová kapsa,
plněná vepřová kapsa,
vepřová kapsa plněná mozarelou,
plnene veprove kapsy,
veprova kotleta plnena mozzarelou
Suroviny:
kotleta vepřová,
pesto bazalkové,
sýr mozzarella,
pepř,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
česnek,
sýr gran moravia,
ořechy piniové
Komentáře (7)