Domažlické vepřové ragú
Jemné vepřové ragú přímo láká k vyzkoušení. Variant můžete najít hned několik, každá rodina má svůj osvědčený recept. My pro vás máme inspiraci, jak ho dělají na Domažlicku - s hráškem, vajíčky a kyselou okurkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domažlické vepřové ragú
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BR3Y
Moje poznámka
Domažlické vepřové ragú
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BR3Y
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 26 minutami
Cuketové halušky
janatka před 29 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 35 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 40 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 44 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 4 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprove ragu,
ragú,
vepřové ragů recept,
ragů s vepřového masa,
ragů z vepřového masa,
recepty veprove ragu,
recept na vepřové ragu,
recept na ragú,
ragu veprove,
vepřový ragu,
ragú recept,
domažlické kuřecí ragů,
veprove ragu-recept,
recept vepřové ragů,
domažlické maso,
domažlické vepřové maso,
vepřové ragú recepty,
ragů nebo ragú,
domažlovické ragú,
kuřecí domažlické ragů
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
okurky sterilované,
vejce,
vývar masový,
smetana,
sůl
Komentáře (33)
to bude dobrota..krásně barevné..to bych si dala s chutí