Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 875 kJ / 1 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,46 g |
| Tuky | 83,92 g |
| Vláknina | 12,13 g |
| Cholesterol | 163 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,72 g |
| Sacharidy | 58,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí panenka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMyp
Moje poznámka
Srnčí panenka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMyp
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 3 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 3 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 3 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčka z trouby
Sahula před 29 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 30 minutami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 56 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 1 hodinou
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 3 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 3 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 4 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Tématické fráze:
panenka z divočáka,
panenka z divočáka recept,
panenka na víně,
srnka na víně,
srnčí medailonky na víně,
recepty z divočáka panenka,
panenka ze srnky,
srnci na vine,
divočina na víně,
divočák panenka,
jelení panenka recept,
recept panenka z divočáka,
srnci na divoko,
panenka z divočiny,
jelení panenka,
panenka ze srnčího,
pečena srnčí panenka,
srnčí recepty,
srnčí steak na víně,
panenka ze srnčího masa recept
Suroviny:
panenka srnčí,
špek,
cibule,
máslo,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
koření nové koření,
bobkový list,
cukr,
šťáva citronová,
víno červené,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (23)
recept vypadá velmi zajímavě jen bych ho trochu upravil...nedával bych tam žádný kečup ,ale tomatové pyré ,přidal bych pár snítek čerstvého tymiánu a citronovou šťávu opravdu z čerstvých citronů,do každé zvěřiny co dělám ,přidávám hrst čerstvých nebo minimálně mražených brusinek a zeleninu bych nepasíroval ,ale rozmixoval,koření bych dal do sítka a nechal ho jen vyvařit a pře mixováním vyjmul.Nic nepodlévám vodou ,ale vývarem,kosti ze zvěřiny si schovávám a při vaření je používám,věřte ,že výsledek je famózní .... brzo přidám své recepty i s fotodokumentací...
Dobrou chuť ....
To na obrázku ani náhodou
tu zvěřinu upřímně závidím
já bych si to dala s bramborovým knedlíčkem.. vídím to tak na dva až tři..
Pajaja:
vám zavidím divočinu toto byla naše poslední
Mňam. Šťávu,ale nepasíruju,vyberu bobkovej list a všechno zmixuju i s kořením tyčovým mixérem. Jednou jsem to skusila propasírovat a všichni mi říkali,že to nějak slabě chutná ! Od toho okamžiku mixuju a spokojenost ! Ušetříte si práci a výsledek bude lepší !