Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 282 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,37 g |
Tuky | 77,18 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 394 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,71 g |
Sacharidy | 13,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa osolíme, posypeme nasekaným rozmarýnem a opeříme. Na pánvi je z obou stran opečeme do hněda na oleji a vyjmeme.
Krok 2: Výpek zalijeme červeným vínem a provaříme.
Krok 3: Maso vložíme do zapékací misky a podlijeme výpekem s vínem. Nakrájenou slaninu si rozškvaříme na pánvi a odstavíme.
Krok 4: Přidáme pokrájené sýry, rajče bez dužiny, cibulku, vejce a osolíme.
Krok 5: Směsí poklademe plátky masa a zapékáme v rozpálené troubě na 200C přibližně 15 minut.
Zveřejněno 30. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená krkovice na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53yR
Moje poznámka
Zapečená krkovice na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53yR
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 17 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 17 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 6 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 7 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 7 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 7 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 9 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 9 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 9 hodinami
Tématické fráze:
krkovice na víně,
zapecena krkovice,
krkovice na červenem vine,
krkovicka na vine a rozmarynu,
krkovička na víně,
pečená krkovička na víně,
krkovice na vinu,
zapecena krkovicka,
krkvice na vine,
krkovička pečená na víně,
krkovice na víně recept,
krkovice víno,
recepty z krkovice,
recepty krkovička na víně,
krkovice na. víně,
vepřová krkovice na víně,
kančí krkovice na víně,
krkovice s parmezanem,
krkovice na vine,
zapečené krkovice recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
slanina,
sýr gouda,
parmazán,
vejce,
rajče,
cibulka jarní,
víno červené,
rozmarýn,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (19)
krásná záležitost.. pěkně šťavnatá
Kecám a neboduju
Jéé a receptík
To v sáčku není pravý parmazán, je to dost nechutná směska, kde je namletá hlavně kůra ze zbytků sýru.