Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 056 kJ / 1 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,87 g |
Tuky | 75,31 g |
Vláknina | 67,70 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 6,10 g |
Sůl | 14,45 g |
Sacharidy | 148,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso dušené v celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9GJ
Moje poznámka
Uzené maso dušené v celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9GJ
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 22 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
dexulka před 10 minutami
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 2 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 11 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 12 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 14 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 14 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 15 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 15 hodinami
Tématické fráze:
dušené uzené maso,
maso na celeru,
uzene maso recepty,
kuchařka podle mančingové,
uzené maso recept,
opečený celer,
uzené maso dušené,
recepty z uzeného masa,
recepty z celeru,
dušené uzené maso recepty,
dusené uzené,
uzený maso dušené,
recepty podle mančingové,
recepty od mančingové,
kuchařka mančingové,
celer recepty,
recepty z knihy mancingove,
nove recepty od mancingove,
dušený celer,
maso dušené s celerem recepty
Suroviny:
maso uzené,
celer,
mrkev,
petržel,
cibule,
smetana kysaná,
mouka hladká,
pepř,
koření nové koření,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (22)
Snad se tu ukáže a vysvětlí, jak to je.
U Bahula: je zmršený rcp asi výjimkou potvrzující pravidlo, že její rcp jsou
(možná ale k nesrovnalostem došlo cizím přičinění při redigování textu)
Že ale i vy račte být v záhlaví mezi těmi, kterým se rcp líbí, je s podivem...
(možná ale k nesrovnalostem došlo cizím přičinění při redigování textu)
Ale z fotky je zřejmé, že celer není v omáčce, ale že se dusí? restuje? zvlášť....název říká, že "uzené dušené v celeru"...v bodu 5. že podáváme s omáčkou a dušeným celerem...v postupu se celer nakrájí a pak už tam nějak není..."restujeme připravenou zeleninu" ale podle fotky asi bez toho celeru....maso se zřejmě před úpravou nakrájí na plátky? ...
Krásná fotka a dobrý recept
Ale opravdu si nikdo z