Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 633 kJ / 1 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,59 g |
| Tuky | 5,06 g |
| Vláknina | 9,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 231,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnnV
Moje poznámka
Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnnV
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 29 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 31 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 37 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 44 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Tématické fráze:
cizrna a lepek,
bramborák bez vajec,
cizrna lepek,
cizrnové bramboráčky,
cizrnový burger,
obsahuje cizrna lepek,
bramboráčky bez vajec,
recepty z cizrnové mouky,
je cizrna bez lepku,
bramborák s czrnnou,
obsahuje cizrna lepek?,
cizrna lepek,
cizrna bez lepku,
cizrnovy peceny bramborak,
bramborák bez vejce,
cizrna obsahuje lepek,
cizrna recept lepek,
cizrna recepty lepek,
obsahuje cizrna lepek ?,
recept s cizrnou
Suroviny:
mouka,
solamyl,
voda,
česnek,
prášek do pečiva,
sůl,
majoránka,
pepř
Komentáře (8)
Akorát ten solamyl tam je proč, když dáváš i prášek do pečiva? Aby to líp drželo?