Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 009 kJ / 3 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,75 g |
Tuky | 95,30 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 9,26 g |
Sůl | 23,00 g |
Sacharidy | 420,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagetky plněné sýrem po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ7r
Moje poznámka
Bagetky plněné sýrem po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ7r
Nejnovější recepty
Bazalková frittata
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 12 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 22 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 22 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno 5. 9. 2025 10:03:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 27 minutami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 1 hodinou
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 2 hodinami
Vepřové kotlety podle balkánské kuchařky
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Boloňské špagety
TondaJ před 2 hodinami
Muffinkové bábovičky
trejbaljaroslav7 před 2 hodinami
Červená řepa jako chuťovka s cibulí, nebo jako salát
janecpavel před 3 hodinami
Vločkové zdravé sušenky
zdenek.vejmola před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Vivvien před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
TH před 4 hodinami
Tématické fráze:
recept na plněnou bagetu,
plněné pečivo po italsku,
recepty na plněné bagety maso,
kynuté bagety,
bageta s pečenými olivami,
bagetky se sýrem,
bageta recept,
slané bagetky,
slane plnene bagety recepty,
kynuté bagetky,
plnene bagety z pekarny,
plněné bagety se testa se sunkou a syrem,
recept bageta,
bagety,
bagetky s olivami,
zapékané bagety se šunkou a sýrem,
nejlepší plněné bagety s foto,
plnene bagely,
bagety plněné sýrem rajčata,
co dat do baget
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
olej,
droždí,
sůl,
cukr,
koření oregáno,
mortadela,
sýr eidam
Komentáře (30)
S těmi olivami v pečivu nemám zkušenosti, tak je zkus dát jen do jedné bagety a uvidíš
Zkoušela jsem podobné a byla tam i nasekaná sušená rajčata.
Krásná práce Ingrid
Není to nějak náročné na čas, příprava a pečení nezabere moc času, jen čekání na vykynutí. Ale je fakt, že dohromady je to dost
Jani děkuji, ale na bodech mi tak nezáleží jako když recept někdo vyzkouší a chutná mu