Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso se špenátem a americkými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53xK
Moje poznámka
Vepřové maso se špenátem a americkými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53xK
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 34 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 39 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 47 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso se špenátem,
maso se špenátem,
vepřové maso na česneku se špenátem,
vepřové výpečky se špenátem,
vepřové se špenátem,
vepřové plátky se špenátem,
výpečky z vepřového masa se spenatem,
vepřové na česneku se špenátem,
vepřové kostky se špenátem,
vypecky se spenatem,
vepřová kýta se špenátem,
recept vepřové maso se špenátem,
vepřový plátek se špenátem,
vepřová se špenátem,
výpečky z vepřového masa,
maso na česneku se špenátem,
výpečky se špenátem a bramborem,
vepřove maso ze špenatem,
výpečky s bramborama,
vepřová kýta s bramborami
Suroviny:
kotleta vepřová,
špenát listový,
brambory,
česnek,
smetana,
sůl,
pepř čtyř barev,
máslo bylinkové,
olej
Komentáře (10)