Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 964 kJ / 2 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,95 g |
Tuky | 33,75 g |
Vláknina | 21,80 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 3,37 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 379,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravější bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg05
Moje poznámka
Zdravější bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg05
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupičková polévka
taleonka10 před 19 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 1 hodinou
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 2 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 3 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 3 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 3 hodinami
Tématické fráze:
lívance bez kynutí,
zdravější cukroví,
bagetky,
domácí bagetky,
domácí celozrnné bagetky,
bagetky bez kynutí,
rychlé bagetky,
bagetky bez droždí,
bagetky v troubě,
domácí bagetky bez droždí,
recept na domácí bagetky,
domáci bagetky bez kynutí,
chlebové bagetky,
domácí bagetky recept,
bagetky z domácí pekárny,
domaci bageta bez kynuti,
bagetky z droždí,
celozrnné bagetky recept,
recept na domaci bagetky bez drozdi,
bagetky recept
Suroviny:
smetana zakysaná,
mléko,
sůl,
cukr,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka celozrnná žitná,
mouka grahamová,
droždí čerstvé
Komentáře (4)