Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 928 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,73 g |
Tuky | 52,52 g |
Vláknina | 8,05 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 23,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kari mrkváč (mrkvová pomazánka s kari)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGz0
Moje poznámka
Kari mrkváč (mrkvová pomazánka s kari)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGz0
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 14 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 54 minutami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 2 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 3 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 3 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 4 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 6 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 6 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
mrkvova pomazanka s kari,
kari pomazánka,
kari mrkvova pomazánka,
mrkváč,
mrkvová pomazánka,
mrkvac recept,
pomazánka s kari,
mrkvová pomazánka kari,
mrkvová pomazánky s kari,
kari-mrkvová pomazánka,
cuketova pomazanka s kari,
mrkvová kari pomazánka,
recept mrkvac,
mrkviva pomazanka s kari,
mrkvova pomazanka s curry,
kari mrkvova natierka,
mrkvová pomazánka s kari kořením,
nejlepší recepty z mrkve-kari,
karimrkvová pomazánka,
mrkvova pomazanka curry
Suroviny:
mrkev,
cibule,
tvaroh,
majonéza,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (5)