Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 982 kJ / 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,48 g |
Tuky | 85,17 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 26,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s hlávkovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5Jx
Moje poznámka
Zapečené brambory s hlávkovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5Jx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 16 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 9 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory se zelím,
pečené zelí s těstovinami,
hlávkové zelí s bramborem,
zapékané hlávkové zelí,
jídla s hlávkovým zelím,
hlávkové zelí recept,
hlávkové zelí recepty,
zapečené zelí,
recepty s hlávkovým zelím,
brambory se zelím,
recepty z hlávkového zelí,
kuře s hlávkovým zelím,
zapečené brambory,
brambory s těstovinami,
zapečené zelí s bramborami,
jidla z hlavkoveho zeli,
zapečené těstoviny se zelím,
brambory zapečené se zelím,
jidlo s hlavkovym zelim,
recepty z brambor a zelí
Suroviny:
zelí hlávkové,
slanina,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín celý,
sádlo
Komentáře (9)