Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Tento pokrm je plný výrazných chutí a exotického nádechu. Pikantní Sambal Oelek dodává masu intenzivní kořeněnou chuť s pálivým nádechem, zatímco karamelizovaná zelenina přináší sladkost a jemnou křupavost. Tato chuťově vyvážená kombinace je ideální volbou pro milovníky asijské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 587 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,03 g |
Tuky | 21,10 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,67 g |
Sacharidy | 36,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6ol
Moje poznámka
Ohnivcova pánev, udobřená karamelizovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g6ol
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 30 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 47 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 53 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Tématické fráze:
kořenová zelenina karamelizovaná,
karamelizovana zalenina,
zkaramelizovaná zelenina,
karamelizovaná kořenová zelenina,
karamelovy zaklad se zeleninou,
zkaramelizovaná a zelenina,
testovina s yelenina,
karamelizovaná petržel,
jak zredukovat palivost,
zkaramelizovana zelenina recept,
zeleninová pánev,
rýžová pánev,
zelenina s karamelizovaným cukrem,
řepný sambal,
www recepty z karase,
ohnivcův guláš recept,
karamelizovaná cibulka,
jaké maso má karas,
yelenina,
zelenina skaramelizovaná
Suroviny:
maso kuřecí,
lilek,
cibule červená,
cibulka jarní,
česnek,
olej olivový,
sambal oelek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
mléko kokosové,
máslo arašídové,
sůl,
petrželka hladkolistá,
máslo,
cukr třtinový,
ocet jablečný
Komentáře (15)
díky všem
už se těším až bude zrát lilek ve skleníku..mám 4 odr.
ta sojovka a worcester jsou dražší a taky chuťově lepší.. ale klidně dej, co máš