Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,31 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 20,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 59,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnky si osolíme a opepříme. Rozmačkaný česnek smícháme s najemno nasekanými bylinkami a směsí potřeme maso.
Krok 2: Na rozpálené pánvi s olejem opečeme roštěnky zprudka do hněda, z každé strany asi 1 minutu, pak teplotu snížíme a opékáme ještě z každé strany 2-4 minuty. Pozor, aby se nám nepřipálil česnek.
Krok 3: Maso vyndáme a zabalíme do alobalu.
Krok 4: Do pánve přidáme posekané ančovičky, vlijeme bílé víno a vývar, zredukujeme, přisypeme posekané olivy, můžeme ještě přidat bylinky a zjemníme studeným máslem. Dochutíme.
Zveřejněno 4. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
Moje poznámka
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
Nejnovější recepty
Jahodoví šneci
Přidáno před 3 hodinami
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno 27. 5. 2025 11:36
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno 27. 5. 2025 09:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé zapečené chleby
helen.fon@seznam.cz před 11 minutami
Tmavy jablecny kolac
vikinka09 před 44 minutami
Cordon bleu - plněný řízek
Panova před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Moanka před 1 hodinou
Retro kaťák
GabinaMraz před 2 hodinami
Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli
GabinaMraz před 2 hodinami
Citronová babetka - jemná a vláčná
KuchtaBuchta před 3 hodinami
Jogurtový makovník z nemletého máku
Pavlina3 před 3 hodinami
Živáňské plněné kotletky
Snavo před 3 hodinami
Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí
Slavista62 před 4 hodinami
Tématické fráze:
minutková roštěná,
roštěnky v alobalu,
roštěnky na ančoviček,
recepty hovězí maso roštěná,
recepty roštěnky na ančovičkách,
hovězí né růžové ale tmavé,
minutková roštěnka,
hovězí vyzrálá roštěná recept,
roštěnky,
roštěnky recept,
roštěná recepty,
hovězí roštěná minute,
roštěnec recepty,
vyzrálá hovězí roštěná recept,
uprava rosčenky,
roštěnky naplocho,
ůprava hovězí roštěnky,
roštěná na česneku,
hovězí roštěnec recept,
provensalske recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek,
olivy černé bez pecky,
ančovičky v oleji,
tymián čerstvý,
rozmarýn čerstvý,
bujón,
víno bílé suché,
máslo,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (26)
Oloupu hlavičku česneku, pomáčknu naplocho nožem, dám louhovat do olivového oleje (v pokojové teplotě) a používám.
Já dělám minutkové hovězí na maximálně rozpálené suché litinové pánvi, olej přicáknu až než vložím maso a ten drcený česnek by se mi při mé technologii asi spálil.
Andreo