Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustové listy plněné houbovo-zeleninovou náplní

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Boubelinda

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 381 kJ /
1 047 kcal
Bílkoviny25,60 g
Tuky2,59 g
Vláknina28,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 166 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy219,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapustové listy si spaříme a odřízneme košťál. Bábovkovou formu si vymažeme olejem a listy rozložíme na dno a stěny formy. Krok 2: Na oleji si osmahneme cibulky, přidáme houby a zeleninu a osmahneme. Přidáme trochu vody a chvilku dusíme. Krok 3: Osolíme, opepříme a přidáme rýži. Prohřejeme a směs vložíme do připravené formy. Krok 4: Navrch položíme ještě pár kapustových listů, přikryjeme alobalem a pečeme na 200°C asi 30 minut.

Zveřejněno 22. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yvp9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yvp9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kapustové recepty, plněný kapustný list, jídla z kapusty, polačinky, kapustové závitky s mletým masem, koložvarska kapusta, tortilla náplně, kapusta plnena mletym masem, kapustové závitky plněné houbami, plněné kapustové závitky, kapustové závitky se zeleninou, pokrmy z kapusty, plnené kapustné listy, top recepty kapusta recept, kapustové houbové závitky, kapustové listy plněné masem, kapustové závitky plněné mletým masem a zeleninovou omáčkou, kapustové listy plněné mletým masem, recept na plnění kapustové karbanátky, kapustové taštičky

Suroviny:
listy kapustové, cibulka jarní, houby čerstvé, zelenina kořenová, rýže, sůl, pepř, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu