Postup přípravy
Krok 1: Pár dní předem si připravíme ozdoby na dort. Kopretiny jsou z White Icing hmoty, protože je krásně bílá, berušky, lísky a pavouk z domácí potahovky.
Krok 2: Korpus a krém připravíme dle zvyku, já nejradši peču ten od Isindy, všem moc chutná.
Krok 3: A pak už jen zdobíme.
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopretinový dort s beruškami a pavoukem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDpv
Moje poznámka
Kopretinový dort s beruškami a pavoukem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDpv
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu
Popelka888 před 3 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 51 minutami
Ztracená vejce
mk.n@centrum.cz před 57 minutami
Kynutý makový závin
Lenka1980 před 59 minutami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
stanik před 2 hodinami
Bábovka s rybízem
Kateka před 3 hodinami
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 12 hodinami
Kure pecene
raelggg před 14 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 14 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
dort s pavoukem,
dort s beruškou,
dort s beruškami,
dort pavouk,
domácí ozdoby na dort,
dort s beruškama,
výroba dortu beruška,
výroba pavouka,
kopretinový dort s beruškou,
jak vyrobit pavouka,
dort na rozlučku,
formičky na ozdoby na dort,
kopretinovy med,
výroba berušky na dort,
pavouk na dort,
pavouk dort,
formička pavouk,
výroba pavouka na dort,
jak vyrobit pavouka na dort,
dorty s pavoukem
Suroviny:
korpus světlý,
korpus tmavý,
krém máslový,
marmeláda,
hmota potahovací,
white icing hmota,
potravinářské barvivo
Komentáře (14)
Na výrobě kytiček není nic složitého, jen je vypichuju z potahovky, jsou na to formičky - pístové vypichovače a pak jen doplním žluté středy. Berušky byly horší, synovec mi je ujídal pod rukama.
Všechny dortíky byly na rozlučku do práce a ten s pavoukem byl pro ředitele, protože je to takový pavouk
Odkazy na korpus i potahovku jsou uvedené dole...
Pokud mám potahovku výhradně na potah, přidávám více medu, aby byla měkčí a pružnější. A pokud na ozdoby, nechávám tužší.