Suroviny
Porce: cca 2,5l polévky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 461 kJ / 1 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,24 g |
Tuky | 31,25 g |
Vláknina | 195,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 185,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMKR
Moje poznámka
Fazolová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMKR
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 16 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
terezachmelirova057 před 3 minutami
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Kamikadze před 14 minutami
Dýňovo-mrkvová polévka
llMichaelall před 2 hodinami
Buchta s meruňkami
Sasenka před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Olympus před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka v tatarce
Wikki před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Alenas23 před 2 hodinami
Drobenková buchta - rychlá
Dycky před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
TondaJ před 3 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 5 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
namáčení fazolí,
fazolová polévka v pomalém hrnci,
gulášovka z klobásy,
fazole bez namaceni,
fazolova p,
gulášovka s fazolemi,
fazolová polévka bez namáčení,
namočení fazolí,
fazolova polevka v tlakači,
fazolová gulášová polévka,
gulášová polévka s fazolí,
jak uvarit dobrou fazolovou polevku.,
domácí gulášovka z klobás,
co uvařit s fazolí,
jak uvařit fazole bez namoceni,
gulasovka v pomalém hrnci,
gulasovka protlakem,
gulášovka s klobásou,
gulášovka s fazolová polévka
Suroviny:
fazole červené,
klobása papriková,
klobása,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
bujón,
protlak rajčatový,
olej,
ocet,
cukr,
pepř,
sůl
Komentáře (29)
p.s. jeste lepsi je druhy den, kdyz se odlezi a chute se jeste vice propoji
Ale zpět k receptu - sretti, nepřehnalas to s tím časem 70 minut? Fakt se mi to zdá moc a to, i kdybys nenamáčela.....
p.s. kdo chce vítr do drůbků, ať si stoupne s miskou do fronty
p.s.s.jojo 70min, vařila jsem bez namáčení a pomalu víš, tak proto
Počkej v tlakáči 70 minut? Fakt? Není to moc?